Лизе!

Украинка, моя украиночка!
Яка ти гарненька жіночка!
Господиня весела,
Дбайлива,
дружина-вірна,
Матуся й бабусенька!
подруга-
довірена!
Хай завжди
Сяє
Твоя рідна
посмішка
Ти-
сонечко
наше
яскраве
і
ніжне!


Рецензии