Не забудеш...
що пройшло все й тобі не болить,
але ж місяць вночі тебе гладить,
та шепоче на вухо "облиш
свою горду помИлкову слабість,
ти ж не знаеш - душа їй горить".
Пробачати навчитися требя
і зуміти про це говорить,
ви ж разом підлітали до неба,
а ти обрій для неї закрив.
Вона жде хоча б слова від тЕбе,
а ти досі так зрадно мовчиш.
Свидетельство о публикации №114041805477