Звички

Щоби напитися горілки
Іду із дому без печінки,
Як пива випити бажаю,
То нирки вдома залишаю.

Як йду полаятися смачно
Нагострюю язик завчасно,
Для цілування губи медом
Я змащую, моє це кредо.

Сирі як яйця поковтаю,
То пісні з друзями співаю,
Свої ж як вдома залишаю,
То танцювати з кимось маю.

Ці звички, основні звичайно,
Рекомендую всім негайно
Їх запровадити й у себе,
Бо виживати ж якось треба.
18.04.14.


Рецензии