***

Добрий сніданок,
гарний в тебе смак мій ранок.
Ти сонце обрав за зброю
я вбита нею живою.
Палаю я вже нікчемно
як же все це даремно.
Чому я не квітка?
- Дарунок це міткий.
Людиною бути
напевно кара в наш час.
Я хочу літати я хочу плевсти
я хочу на ранок віночок сплести.
Каша смачна у головах наших
забуті ми скажемо
і себе накажемо
думками і сумом зітремо сліди.
Чи наша це кома, чи наші крапки?


Рецензии