Хто вiдiбрав

Хто відібрав,
Той встане на коліна,
І відповість
За Київ,
І за Крим,
Ворог втішався,
Думав,
Що ми сила,
Та все даремно,
Бог для всіх один,
І він все бачить,
Як перешкоджають,
Святому праву волі
На землі,
Ми вистоїм,
Я ВІРЮ,
НІ, Я ЗНАЮ,
І знову заспівають солов’ї,
І добра сотня тих
Героїв з раю,
Погляне з гордістю – Дніпрові береги!   
17.04.2014


Рецензии