тече р ченька народна п сня
скочу-перескочу
видайте мене моя матінко за кого я схочу
темна ніч прийшла і луна зійшла
важко мені спати
ти скажи мені чому у ві сні
можу чарувати
сонечко зійшло
вже була зоря
радуємось браття
всі лихі думки наче сірники
кинем у багаття
Свидетельство о публикации №114041706185