Квiтучий садочок й ворона

Квітує все в садочку,
Від бджілок аж гудить,
Ворона на тиночку
Присіла і мовчить.

Дивилася й раптово
Закаркала вона,
Даю вам люди слово
Хоч вже прийшла весна

Плодів садок не вродить,
Бо приморозок вб’є,
Він квіточки пошкодить
Й на землю їх зіб’є.

За мить геть полетіла,
Напевно, на смітник,
Пожерти захотіла,
Вона там робітник.

Щоденно там працює,
Гребеться у смітті,
Смітник її годує
Не вперше у житті.

Садок який квітує
Нервує вороння,
Людей садок дивує,
Що квітне навмання.

Мороза не чекає,
Квітує щоб родить
Плоди, що споживає
Народ, що хоче жить.

Й садок вродив на славу,
Було чим смакувать,
Ворона та по праву
В смітник літає жрать.
               
Свій потяг кожен має
До квітів чи сміття
І це всіх розрізняє
По цінностям буття.
17.04.14. 







 


Рецензии