Точка спiвпадiнь i переходiв

Точка співпадінь і переходів
На щаблі наступного злітання.
Точка відчування не порогів, –
Відчування Душ, та їх єднання.

Точка, де відсутні Час і Простір,
Де – усе, усюди й одночасно.
Точка у Любов Дороги мостить
Вічним Душам, чистим, легким, ясним.

17.04.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.