Ф лософ я життя

Життя вирує всюди тут і там,
А ми живемо всі своїм життям.
На все погляну соромно мені,
Та розумію справді ми земні.
Ми всі порочні, так ми не святі.
Як живемо і що там на меті?
До чого прагнемо, куди йдемо?
Кому ми душу справді продамо?
У кожного свій шлях, своя долина,
Свій дім, робота і своя родина.
І кожний проживе своє життя,
Розпалюючи собі багаття.
Один дбайливо береже вогонь,
Інший погасить! - боженька боронь.
А третій спалить все навколо себе,
Чого робити, то ж було не треба.
Дбайливий даруватиме тепло,
Щоб те життя не марно протекло.
Я споглядаю, начебто з небес ,
І бачу, хто який несе там хрест.
Кому легке дароване життя,
А хтось згорить, без краплі каяття.


Рецензии