Роздирають УКРАиНУ...

Роздирають Україну на шматки поволі,
Ті на право, ті на ліво - кожен свою "долю",
Рвуть, деруться ,кожен сіпа,хто надкусить більше,
Панахають по живому!.. кому ж з того гірше?..
Розідрали... Ріки крові потоками ллються,
А вони собі регочуть і за кусень б'ються...
Коли ж вони нажеруться?!. Щоб вже подавились!..
...отим куснем, що у горлі!..
...серце зупинилось...
вже й не стука,тільки стогін..останній..тихенько..
розтерзана Україна..бідна моя ненько...


(на русских сайтах стирают украинские буквы "И" и "И с двумя точками", как будто хотят стереть нас как нацию.. печально..)


Рецензии