Весна!

Ой, Весна!
Ти прийшла!
Земля з тобою прекрасна!
Сонечко виграє,
Виросла вже трава,
Квіти зацвітають
Пташечки співають..
Треба й нам
Людям війни зупиняти,
Поля засівати,
Літечко в піснях,
праці і любові
Зустрічати...
А там осінь і зима-
Отака життя-
Весела  і дивна
Пора!
Хай буде, навіки, в
Любові
Житєва,
Мирна,
Земна
Пора!


Рецензии