Усё, што помнiць сэрца...

Усё помніць маё  сэрца,
Аб чым я думала, жыла,
Размаўляла шчыра ў думках
І  наша шчасце берагла.
Нібы  чуў мяне ты,любы,
Мы  з табою - адналюбы. 
І сэрца, поўнае  сумоты,
Плача зноў ад  адзіноты.
Бязмоўна  падаЕ мне знак
Ад вечных мысленых атак!
І так лёгка робіцца тады,
Застаюцца ў памяці сляды.


Рецензии