Заридиз...

Заридиз...

Ваз рик! ава, кьве вил ава,
Ваз чан ава, кьве гъил ава,
Агудмирки патав  вуна
Инсанар сиве кьве мез авай.

Ваз к!вал ава, хизан ава,
Ваз акьулни намус ава,
Агудмирки  патав вуна
Инсанар, чпихъ кьве чин алай.

Ваз дерт ава, ваз гъам ава?
Ваз чар ава, къелем ава!
Яхътlу гьабур гъиле вуна,
Шиирар кхьихь гьиссер гудай!...


Рецензии