Танок

Танок балерини
В осінньому листі………
Тендітна красуня
В сучасному місті,
Шумить день
Та ніч
Ні на мить
Мегаполіс,
А люди зійшлися
З найближчих околиць
Вона танцювала в осінньому листі,
Художник малює,
Це  щось особисте?
Вона танцювала,
У супереч вітру,
Маленька,
Беззахисна,
Ніжно-тендітна,
Посеред асфальту,
Мов квітка розквітла……….
15.04.2014


Рецензии