Моя мила р дна кра но!
Моя славна чарівна земля!
Що зробили з тобою чужинці?
Ти рідненька сумная моя…
Захід підлий в оману уводить,
Хоче все ж роз'єднати слов'ян.
Що сестра твоя ворог доводить.
Та не вір, їх слова лиш бур'ян.
Твої діти забули свій спокій,
Вони палять своїх же братів.
Їхні душі безмежно жорстокі,
Вони стали вже гірше катів.
Ти не плач, моя нене рідненька,
Ще настане і спокій, і мир.
Знов заб'ється велике серденько,
Стихне суму і безладу вир.
Ми підіймемось гордо на ноги,
Ми не пустим ворожих катів.
В наших мріях святі перемоги,
В нашім серці твій лагідний спів.
Свидетельство о публикации №114041505164