Ти - коханий...

Ти знаєш, що ти - коханий?
Ти знаєш про це, чи нi?
Для мене ти в свiтi єдиний,
Очi твої однi...

В них погляд такий загадковий -
Глибокий, немов океан,
Немов у них мiсяць тонкий
Срiбло своє розплескав...

А посмiшка - п"яне небо,
Сонця барвистий свiт,
Вона - як веселка для мене,
Вона - васильковий цвiт...

Сьогоднi земля радiє,
А з нею - озера й степи,
Тому, що в цей день чарiвний
Колись народився Ти!!!


Рецензии