Отдайте право на жизнь!

Стихотворение Наталии Карпенко
Віддайте право на життя!

Ще день – і ще когось не стало,
І вже немає вороття…
Дістали! Всіх ви вже дістали!
Віддайте право на життя!

Віддайте право на свободу!
Віддайте право на любов!
Та скільки ж можна із народу
Мотузки вити, пити кров?!

Вампіри, виплодки зміїні,
Зажерливості де межа?!
Ви ж рідній неньці Україні
До горла тиснете ножа!

Яка ж вас мати породила?
Як терпить вас іще земля?
Усе святе нечиста сила
Від вас все далі віддаля!


Рецензии