Мiсця в амфiтеатрi

Цікаво заглядає квадратний мужчина
та надто мала в дверЯх сусідских шпарина
Ніц майже не видно
Домальовує осуд, виводить у логіку
Вербально побачивши занятну історію
- Вигоріли повністю
--------
Контраст безпечності его й чужого нещастя
Завжди подія, - будь мор, чи напастя
все Втіха міщанства
На дим оповіщення, тільки причасність
немов власний Хрест безпечна одноманітність
без хліба й видовищ
Щож,дивись із мансард, ти заплатив Колізею
Сьогодні на Християн вони випустять левів
готуй палець на девяносто - вниз


Рецензии