То я знаю, все буде добре

Я знаю, все буде добре!
Хочу, так заспокоїть вас.
Цей іспит для всіх він пробний,
Бо це Істини, Правди час!
Я знаю..! - спитаєте звідки?
Просто голос почула з Небес.
Він приходить до мене рідко,
Він по Вірі дарує хрест.
Знов кажу вам: все буде добре!
І повірте, благаю вас!
Все життя наше справді пробне,
І прийміть його без прикрас.
Треба все нам важке пережити,
Щоб у волі своїй зрости,
Вам не буду я ворожити,
Мають всі до віри прийти.
Ми вчимося і це важливо.
Досвід кращий, завжди важкий,
Хай не все завжди справедливо,
Але шлях наш він є такий.
Все пройде і всіх нас очистить,
Бо то є той Великий Піст.
Символічне в собі він містить,
Він до кращого кине міст!
………………………………
То я знаю, все буде добре!!!


Рецензии