Ce parinti minunati

   
                ADINUTEI

Ce parinti minunati Domnul ti-a  dat!
Asta-i un mare Har, scumpa mea copila,
Crede-ma, e un dar minunat,
Domnul  si-a  revarsat peste tine a Sa mila!

Sint multi copiii, ce n-au parinti,
Sint multi ce-i au, dar nu simt asta,
Si nu ca-s rai copii, sint ei cuminti,
Dar parintilor de ei nu le pasa.

Sint multi parinti, ce nu-si iubesc
A lor copii nicicind in viata,
Flaminzi ii lasa, nu-i ingrijesc,
Nimica bun ei nu-i invata.

Dar tu, Adina, esti haruita,
Ai tai parinti atit de mult te iubesc!
Esti foarte, foarte fericita,
Ca ei de tine minunat se-ngrijesc.

Tu sa-i asculti, micuta mea,
Sa nu-i intristezi niciodata!
Si Domnul te va binecuvinta,
Daca o s-asculti de mama, tata.

Si sa mai stii, ca ei nu-s vesnici
Aicea pe pamint,
Deaceea, asculta-i si iubeste-i
Cu tine aici cit sint.


Рецензии