Ce scriu
cu sufletul spun ce-mi doresc.
Ce scriu, vine totul din inima -
cu inima pling si zimbesc .
Nu caut nici mila, nici jale ,
eu scriu doar ce simt, ce gindesc,
aceasta e unica arma
pe care o minuiesc .
Ce scriu, este totul de viata, -
din viata pe care-am avut-o,
ce scriu este toata durerea, -
durerea pe care-am stiut-o .
Ce scriu, vine totul din suflet
si sper ca in suflet se duce.
Ce scriu iese totul din inima
si sper ca la inima-ajunge.
(Ce scriu Constantin Sandic)
Свидетельство о публикации №114041408540