Великий тиждень

Ось і прийшов до нас великий тиждень,
Великих роздумів
І дій без помилок,
Єднаймося серцями
Українці!
Щоб  не змогло
Встромити зло кілок,
У нашу душу,
І у нашу пісню,
У кущ калини,
У рушник й вінок,
У зоря одвічне  те намисто,
Що чумакам осяювало крок!
14.04. 2014


Рецензии