Де такий я

Де такий сон, що тривае дольше ночі
Тендітна казка, щоб ажно удавитись
Де такий сон, не перестать дивуватись
За це, мабуть, і не соромно стрілятись

І де такий день, куди не ліньків повернутись?
Щоб випить його до кінця--і впасти й уснути?

І де такий Я? Де такий я..

Де такий я, щоб познайомитись ближче
Ліцем до лиця, "Доброго ранку" почути
Де все це отаке, щоб не було безглуздно?
Щоб не одягатись, хоча вже й утро
Відкривати фіранки, взбивати ліжник
На багато та мало нас не розділять

Де такий я? Де такий я..

І де ти, така що відповіді прощає
Мовчанням на питання, і вже не співає
Невігорідно вже, неможливо
Прізначити зустріч, обійняти обачно
Суцільні загадкі, ні дню, ні сна, ні терпіння
Я в розпачу, я чекати не вмію

Де такий Я?
Де такий Я..
Де ти моя?
Де...


Рецензии