Забудемо чвари

Колись народилась
Маленька країна,
І стала з роками рости,
Їй двадцять два роки,
Вона – Україна,
І  буде іти,
Не повзти на колінах,
До власної  долі-мети,
І будуть сусіди,
Хороші……… і різні,
До столу запросимо всіх!
Забудемо чвари
 І все особисте,
Нас пісня врятує,
І сміх!    
14. 04.2014


Рецензии
Всіх дурнів - на нари
Й забудемо чвари!..

Бурчак Ворожбянский   14.04.2014 18:20     Заявить о нарушении