Любов низького гатунку

 Сипав клен жовте листя
На тугу  їхніх відносин.
Чомусь сумувало небо,
Як  він дарував їй осінь.

Розхристаний сивий вітер
Морозив  її тонкі палці.
У холодному сірому обрії
Блукали  вони  як скитальці.

Безмежний  тягар обіцянок
І мізер лише  почуттів.
В осінню глибоку бездну
Маленький їх світ летів.

В холодній  сірій  мряці
Не видно ніде порятунку.
Їхнє  кімнатне кохання
Було низького ґатунку.


Рецензии