Героi не вмирають

Мої українці, пишайтеся тим,
Що правда і нині існує.
Через роки і через віки,
Доносить її ми всі будем.

Нехай цей наш ворог все бачить, все чує,
Що ми- то єдиний народ!
Хоч Київ, хоч Крим, хоч Харків, хоч Львів-
Єдина тече у нас кров.

Єднаймося браття, одна в нас ідея,
Свободна і вільна країна.
Не провокуючи, не нападаючи,-
Будем усі ми єдині.

І не спинюсь, не перестану,
Говорити усім правдиві слова:
"Не ведіться ви на владську оману!"
Слава Україні!!! Героям Слава!!!


Рецензии