Ходiм за мною

Сідаю за стіл. Дивлюся в екран.
Тут чистий лист а4.
В мене немає вже сили,
Зводити крапки над Ї. І?
Рушаю у прірву надій.
Я розбите скло.
Я сам собі обман
Чекаю якихось подій.

Моя королева, мій маленький фауст
Ти робиш мені обіцянку?
Щоранку…
Шепочу, що тут до кінця.
А ти незабаром розвінчуєш все,
Та тягнеш
мене
до
вінця.

Не треба
Так


Рецензии