Справа особиста

Малий Тарасик
Іграшки  відклав,
Узяв він прапор,
Міцно-міцно стиснув:
- Його я  тато,
Нікому не дам,
Моя держава,
Справа особиста!
Я виросту і в армію піду,
Навчуся мужності,
У доблесного війська,
У тих хто простояв
Всю зиму ту,
Заради мого власного дитинства,
У тих хто не зламався в ту весну,
Щоб я   побачив
Сонце, хвилі Кримські,
У тих хто міцно-міцно
Щитом встав,
Щоб я не знав,
Що є сепаратизмом!
Малий Тарасик  солодко
Дрімав, стискаючи свій прапор –
Моя держава,  справа особиста! 
14.04.2014
 


Рецензии