Не питай

Не питай мене про минуле,
Все одно я тобі не скажу.
Ти - моє сьогодні та завтра,
Не смій поринати у ту межу.

Тобі не треба того знати,
Адже там тебе не було.
Ти подумай добре спочатку:
Чи потрібно те, що загинуло?

Не питай мене про минуле.
Не питай, я тебе благаю!
Ти моє сьогодні та завтра,
А про нього мене не питай.


Рецензии