Мен шкода Георгi вську стрiчку

Мені шкода Георгієвську стрічку,
Що стала  символом,
Не мужності - ганьби,
Хіба за те,
Боролись наші рідні,
Як прикро,
Що змінилися часи,
Бажання волі,
Враз назвуть фашизмом,
Сепаратист сплюндрує
Все святе,
І правду кажуть,
Карає є найбільша,
Коли Господь враз
Розум відбере,
Мені шкода Георгієвську  стрічку,
Бо вона справжній бачила  фашизм,
Вона перемогла те зло одвічне,
А зараз з неї роблять фетишизм………
13.04.2014


Рецензии