Протистояння
Про це твій розум гордо говорив.
При зустрічі сердечко завмирало,
А розум серце в цій "трагедії" винив.
Душа втомилась від протистояння,
Сказала їм: "Вирішуйте скоріше
Чи жити далі в спокої та без кохання,
Чи ризикнути, щоб отримати найважливіше!"
Чим ця історія закінчиться - ніхто не знає...
Але в житті є правило завжди одне:
Того, хто спокій, бо так легше обирає,
Того кохання боком обійде!
Свидетельство о публикации №114041307825