Нi, не пiднятися над Свiтом без Любовi
Не со-Творити без Любові інший Світ,
Не подолати перепони просторові,
Не залишити без Любові Світлий слід,
Не розбудити свою Долю до Свободи,
Не розпізнати без Любові сенс Життя,
Не усвідомити Гармонію Природи,
Не зрозуміти, що Людина – це Душа.
Ні, не з’єднатись без Любові з Невмирущим,
Не відродити те, що згасло в Глибині,
Не увібрати без Любові все, що Суще,
Не бути Світлом без Любові на Землі…
11.04.2014
Свидетельство о публикации №114041305745
но любовь - строга) знаете, об этом?
здравствуйте!
Хелена Фисои 14.04.2014 22:34 Заявить о нарушении
Знаю, что Любовь - Всеобъемлюща и Вездесуща...
Самого Светлого!
Катерина Жебровська 15.04.2014 08:20 Заявить о нарушении