Дай Боже

Дай Боже,
На Страсному тижні
Не наробити помилок,
Спаси помилуй,
Боже,
Грішних нас
Від  злих дій,
І злих  думок,
Пошли  для ворогів
Прозріння,
В думки і серце
Каяття,
Смиренним душам
Шли терпіння 
Щоб вистояли до кінця! 
13.04.2014


Рецензии