***

Ми - не штамп і не зразки,
Ми - не праця хлібороба,
Не у кожного зв'язки,
І не кожен з нас - нероба.

Діє принцип тут п'яти:
Хтось пішов - другому треба.
Може, краще не іти,
Й виростить в собі поета?

Чи нехай художник скаже,
Озоветься і лінгвіст,
Косметолог прищ замаже,
Але втримай ти свій піст.

Тож нехай тут кожен з нас
Вмить обернеться в Людину.
Й Українка, і Тарас
Вірять в щиру Україну!


Рецензии