***

Тан атканда ,кыр казлары
Янграталар болын буйларын
Салкын жиллер бик какмасын
Яман кузден ходай сакласын.
 
Сэхрелерге чыгып чачак жыйдым
Чачаклэрге карап сыкланам,
Син кайтканда алсу гэллер тотоп,
Мин чыгармын синен каршына.


Рецензии