Я мрiю

Я мрію про «Книжковий Арсенал»,
Не покупцем – учасником, так мрію,
Я мрію про  книжкову повну залу,
Про  спалахи численних фотокамер,
Я мрію про солідний гонорар,
Хтось скаже:
- Це занадто, ти нахаба!,
А я всміхнуся лиш
На ті слова,
І втілювати буду свою мрію,
Бо хто ніколи мрії не плекав,
Той  все своє життя,
Полову сіяв
13.04.2014


Рецензии