***

Уйлай кунлем еракларга китеп
Куп уйласам уем чуала..
Куз алдымда синен карашларын
Яфракларга кереп югала.

 Зенгер куктен,урман тауларыннан
 Челтерап ага салкын чишмелер
 Монсу танда,йозген назлы жиллер
 Алар белен   селем жиберем.

  Ышанмайсын минем кэткенемне,
  А мин сине эзлеп кэтемен,
  Сине янып ахры артык сагнам,
  Тэшлереме кэнде кересен.

   Сагнып менге хатерлярмен иркем
   Тормош дингезене чумсамда ,
   Сыулар дулкыннары сине миннен
   Чит иллерге итеп ..куйсада.


Рецензии