Урши мар иру

Калъунил рурси гамъле
Дахъол гамъле хIаруъар,
Камил гамхъле руиле,
Гьубике цари умцIар.

ЦIапIриркур уршилике,
Багьале хъа хIавгьубил,
-ТIармавкIу хIу дусмаке
-ХIинра инцада хугил.

РукIар, -гьей хIинрив муръул
ХIавруду ну арасес ?!
Эс агор жагьил урши,
ХIабала мар угьхIавгьес.

ХIу дигахъис рукIиле,
Жагьил урши иргIахъиб,
Камил заман бикиле,
Уршилзе арасахъиб...

Гьанна шила жагьил уршбе,
Дурибил гъай аргъая.
ЦIапIиркуй гамгъа рурсбе,
Цабиял мезле батия.


Рецензии