ДекIил цар диги

Гьуникан ватихьира,
БерхIахъибил замайзе,
Ахъугьуле тIарира,
ЦIябдугьубил зубразе.

Зубразе кебаира,
Ца уръи шале лубкуй.
Намзе ну халикира,
Кудия дия дигуй ?!

Уръичи зубразе леб,
Дигуй мякьла агора,
ХIу мякьла хIаругьале,
ГIямру цен деркIишара ?!

ХIу дия уръи царри,
ИмцIале шале лубкуй,
Вай хIуни цес пашбарри,
Дия уркIи хIу дигуй ?

Амру хIудуруй диги,
Вай декIил дуиледар.
Нам дигахъуй рурсили,
Ну левакIиле руар.


Рецензии