Чи ми Iуди?

У нас  купують   Крим,
Чи ми Іуди?
Щоб продавати  ворогу степи,
Де бігали красуні  амазонки,
Співали  греки,
Де морські вали,
Ще пам’ятають 
Славу Херсонеса,
Розкіш Масандри,
Думи козаків,
А  ми отак 
За кілька жалюгідних,
Все продамо,
За кілька срібняків?!
Не продамо,
Погрожувать
Не варто,
Ми ворогів уміємо
Карать,
Так не помітно,
Що він просто
Зразу почне
Вже перемогу святкувать,
Та рано салютуєте шановні,
Хазяйнувати в землях
Роксалани?
Ви впевнені,
Що хочете того?
Ми  вчили чемності
Не одного вже пана,
І власної землі
Не віддамо! 
12.04.2014


Рецензии