***

Твоя душа - торкнулася моїх очей,
І серце так тремтить від пісні, що співаєш.
Слова застигли на вустах-
Мою любов ти на шматки жорстокі краєш.
І струни мрії, що тримаєш
Тремтять лише-торкнувся раз.
І щастя, що один лиш раз буває
Завмерло наче в просторі для нас.


Рецензии