Скiльки вас

Скільки вас крізь моє життя,
Спалахом, вибухом, легкою ходою,
Почуттями чи передчуттям,
За мною ішли або вели за собою...

Натовпи вас і крізь душу мою,
Відчуваю прозорим себе, наче хмара.
Ви проходите, я - все ще стою,
Наче стовб. Може я не існую, примара?

Скільки вас прочитало мене?
Вечорами, ночами, що надірвали сторінки...
На полях олівцем перелік імен,
Ну а деякі навіть лишили картинки...

Скільки вас крізь моє життя?
Спалахом, вибухом, я спостерігаю.
Почуттям або передчуттям -
Вітаю...


Рецензии