Снимка за спомен


Помниш ли първата среща у нас?
Младата вишна бе цъфнала в двора.
Прелестна! – каза ти с трепетен глас. –
Нека я видят и другите хора!

Гледах как снимаше трескаво, с жар,
вече забравил, че аз съм наблизо,
и не разбра, че красивият дар
беше за тебе на бялата риза.

*/Стихотворение участвовало
в международном поэтическом конкурсе/


Рецензии
В основном понял, но напишите и на русском языке для полноты ощущения!

Юрий Рябов 3   21.04.2014 18:40     Заявить о нарушении