Припустимо, це буде вечiр

Припустимо, це буде вечір,
Сукня кольору морської хвилі
На тобі...Я - не маючи заперечень,
Вперше викину свій мобільний...

Припустимо, я тебе не впізнаю,
Мовчазний стоятиму біля стійки...
Спіймавши твій погляд, наче щось замовляю,
Повернусь, бо хвилюватимусь, безнадійний.

Без припущень, будуть погляди прикуті до тебе,
Чиясь розмова важлива зірветься раптово...
Тільки я перемогти не зуміючи себе,
Не скажу...Тобі жодного слова...

Припустимо, зала, танцюють пари,
Ти триматимеш ніжно бокал з шампанським...
Я наче хлопчик, хоча почуваю себе дуже старим,
Запрошу тебе теж до танцю...

Припустимо, тихо лунає: "я згодна",
Я практично забув, що тремтіли коліна,
Як колись. Так гаряче стане, і повітря холодне
Раптово опиниться дуже потрібним.

Припустимо, це буде вечір...
Сукня кольору морської хвилі
Дуже личить тобі, без заперечень,
Уявив би все це... Як би був сміливий...


Рецензии