Noapte buna!

Noapte adinca. Liniste afara.
Toti dorm. Eu, privind spre luna,
Gindul iar la voi imi zboara.
Noapte buna!

Ma intorc prin ani in urma, -
Glasul vostru-n minte-mi suna,
Clipele incep sa numar,
Noapte buna!

Si dinnou ca alta data
Amintirile  s-aduna.
Scump baiat, draga mea fata,
Noapte buna!

Toate aceste amintiri
Eu le string intr-o cununa,
Ca apoi iar sa le-nsir...
Noapte buna!


Рецензии