Народом стали, бидлом вже не будем

Блукає думка,
Римою  сторінка,
Укрита мов
Трава весняним рястом,
Я, поетеса,
Так, я УКРАЇНКА,
І за  народ мені,
Не соромно,
Не страшно,
Не страшно більше,
Соромно не буде,
Зима прийшла,
І всі змінились люди,
Життя свої розставило акценти,
НАРОДОМ стали,
Бидлом  вже не будем!
Зима прийшла,
І всі змінились люди,
Весна прийшла,
Теж викликів не мало,
Та все здолаєм,
Щоб не заважало!
Покращення не прийдуть
В один день,
Та живе  ВОЛЯ
У серцях  людей!
Воля до ЗМІН,
До МИРУ,
До КОХАННЯ,
Щоб перша зима
В крові,
І ОСТАННЯ!
11.04.2014


Рецензии
Подолаєм разом всі негаразди!!! Гарно!!! З повагою.

Наталья Сытник   11.04.2014 13:55     Заявить о нарушении