Haina alba

Fulgi mascati tot cad din cer,
Pe pamint incet s-astern
Si se pun  in albe straturi, -
Un cersaf venit din -nalturi.

Totu-i proaspet, alb, curat
Si atuncea m-am gindit,
Ca Isus noua ne-a dat
Haina alba de argint.

Cea murdara de pacat
De pe noi a dezbracat
Si ne-a dat una curata
Alba, fara nici o pata!

Ce mai Har sa fii curat
In Sfint Singele spalat!
Dar mai mare Har, sa stii,
C-o sa  fim in vesnicii!


Рецензии