Roaga-te, copile

Soarele rasare
Totul se trezeste
Si cit e racoare
Pe Domnul slaveste.

Se trezeste rindunica
Si-l slaveste pe Isus,
Isi  deschide ea aripa
Si s-avinta in ceuri sus.

Si coteiu-i multumeste
Cind roade in cusca un os,
Tot pe Domnul il slaveste
Chiar si iepurele  fricos.

Si pisica, si furnica,
Toate Lui ii multumesc.
'La fel face pasarica,
Chiar si pomii il slavesc!

Dar tu, copilas, ce faci
Atunci, cind te trezesti?
Te scoli din pat, maninci si taci,
Ori Domnului ii multumesti?!


Рецензии