Fulgusorul

Fulgusor micut de nea,
Vino-ncet pe palma mea,
Sa te vad cum te-a creat
Domnul nostru minunat.

Tu ai frati si surioare,
Insa n-ai asemanare,
Tot asa la fel si eu
Unica-s de felul meu.

Domnul te-a creat in cer
Alb, curat si mititel.
Vreau sa fiu la fel ca tine
Si sa fac mereu doar bine.

Sa aduc doar bucurie,
Doamne, fa asa sa fie!
Fa mereu sa stralucesc
Si pe toti eu sa-i iubesc!


Рецензии