Gindacul

Un gindac rotund  si mare
Cu greu se urca pe-o floare
Si cind s-a vazut el sus,
Gifiind, asa a spus:

Greu a fost pin-am urcat,
Dar in schimb - s-a meritat!
Cind priveam la ea de jos,
Nu vedeam nimic frumos,

Dar de sus mi se arata
Frumusetea florii toata!
Eu ii simt parfumul fin
Si pot s-o admir din plin!

...Tot asa si noi, crestinii,
Cerul nu-l vedem chiar bine,
Dar cind vom  ajunge  sus,
Vom fi in Slava lui Isus!


Рецензии